Vær bevidst omkring det essentielle

Vær bevidst omkring det essentielle


Er du bevidst omkring de ting, der virkelig er det essentielle for dig, og har du opbygget din tilværelse på et solidt og bæredygtigt fundament, så har du gjort noget godt for dig selv, og du bør fortsætte ned af denne vej, for det vil give værdi og mening. Vi lever kun en gang, så vidt vi da ved, og det gælder bare om at få det bedste ud af tilværelsen, alt andet er spild af liv og energi. Den moderne tilværelse kræver rigtig meget af os, og vi kan nemt komme ud på det forkerte spor, fordi vi har gang i så meget, og måske ikke få levet så bevidst, som vi burde gøre. Du skaber selv dit eget liv, det er ene og alene dit ansvar, at forvalte det, således at du får mest mulig ud af det, og det bedste du kan gøre, det er at lære dig selv at kende, dine styrker og svagheder, så står du stærkt rustet med dybe rødder, der ikke sådan kan vælte dig af pinden, når stormen sætter ind.