Forbrug og natur

Forbrug og natur


Vi bevæger os lige så stille og roligt ind i den grønne bæredygtige tidsalder, hvor alle verdens lande skal i gang med at omstille deres samfund til at være ja mere grønne. Vi skal ud af den sorte økonomi, der er belastende for vores klima og miljø, og vi skal til at leve mere organisk og naturligt. Det er den eneste vej fremad, hvis vi vil sikre de kommende generationer, og det vil vi jo selvfølgelig gerne. Måske har vi i vores iver efter vækst og bedre økonomi lige glemt, at kloden den har hver generation blot til låns. Den skal gives videre til de kommende generationer i en tilstand, så de også har en reel mulighed for at leve et godt liv mens de er her. Andet kan vi simpelthen ikke være bekendt, og vi må til at hanke op i selv, og give vores liv et kritisk eftersyn, der er helt sikkert noget, som vi kan gøre bedre når det kommer til vores eget personlige klimaaftryk.