Hvad med tur ud i det fri

Hvad med tur ud i det fri


Naturen er som en legeplads, hvor man kan slippe det hele og have det sjovt. Vi mennesker stammer ude fra naturen, den er vores helt oprindelige habitat, og derfor føles det også så dejligt at være derude. Her i vores skønne land, har vi naturen tæt på os i form af skove, strande, hav og søer så der er faktisk ikke nogen undskyldning for ikke at søge ud i det fri, og dermed høste alle fordelene ved at være aktiv ude i de frie elementer. En daglig praksis hvor du kommer ud og bevæger dig, og slipper dagens tanker, stress og jag er godt både for dit mentale helbred og dit fysiske helbred, som spiller tæt sammen i en form for dans. Så har du ikke for vane med at komme så meget ud, så er det da bare med at få ændret på det, og dermed blive en bedre udgave af dig selv. Naturen er ganske gratis og er en form for terapi for os mennesker, så det er dumt ikke at benytte sig af den.