Tag ud og fang din egen mad i dag

Tag ud og fang din egen mad i dag

Kunne man godt tænke sig, at komme tættere på naturen, er det alt andet lige også noget af det, som man finder meget mere af her på nettet i dag. Så det skal være meget normalt for en, at man tager livet fra et andet væsen, men der er også grænse for hvor meget man skal tale for naturen. Det er jo heller ikke unaturligt for mennesker og jage dyr og spise dem. Så man skal heller ikke gemme det helt væk, men det er fint hvis man vælger og skære ned til et par gange om ugen og ikke hver dag.

Der er mange som tror, at de skal have noget kød hver dag, og så er det jo alt andet lige også noget, som kommer til at rejse en masse spørgsmål omkring andre ting. Er det ikke noget man tager afsted fra, eller har en mening omkring, er det jo også bare på med fiskeudstyret og så se om man ikke kan finde nogle gode steder og fiske i dag. Her bliver man hurtigt oplyst om nogle gode steder.