Lav hyggelige ting i den mørke tid

Lav hyggelige ting i den mørke tid

Den mørke hyggelige tid


Vi kan ikke komme udenom, at den mørke tid er ved rigtigt at bide sig fast, og vi igen skal til at opholde os langt mere indendørs end vi har gjort i sommerhalvåret, men da har da også sin charme. Den mørke kolde årstid er hyggetid, hvor vi i langt højere grad fordyber os i ting, end vi gør i sommerhalvåret hvor vi generelt er mere aktive og udad søgende. Den mørke årstid er også den stille årstid, hvor mange af os går ind i et mode, hvor vi i langt højere grad reflekterer over tingene, og hvor vi har muligheden for at gå et spadestik dybere i tingene. Det er der også rigtig mange fordele ved, for man kommer i kontakt med substansen og roden til tingene, og det er jo ikke så ringe endda. Den mørke tid kan noget, det er helt sikkert, og er man ikke typen, der kan lide den lidt mere stille årstid, så er der stadigvæk mange andre ting at gøre.