Et liv med fornuftige beslutninger

Et liv med fornuftige beslutninger

Måden man vælger og leve sit liv, er noge som skal påvirke en selv og kun en selv. Det er ikke noget, som man kan forvente at pådutte alle andre omkring en, medmindre det er noget som også kan få dem med på vognen og bringe dem op til et nyt niveau. Der er nogle som har så stærk en livsfilosofi, at det også er noget som smitter af på andre. Folk uden noget formål eller noget at give sig til, kan ofte også blive styret af folk med karisma.

Derfor ser man også at ting som kulte og lignende kan få lov at eksistere. Det er netop fordi der er nogle, som har fundet ud af at man kan styre folk og manipulere dem igennem deres meningsløse liv og tilværelse. Det kan være barske ting, men det er alt andet lige også her, hvor man som samfund har en mulighed for at gøre det bedre. Man skal jo ikke rende rundt og hade livet, men derimod løbe direkte imod udfordringerne, glæderne og så videre.