Psykologhjælp i naturen omkring Søhøjlandet

Psykologhjælp i naturen omkring Søhøjlandet

Det at have brug for hjælp, kan være svart at få taget sig sammen til – et er at man er i en krise, og så det manglende overskud til at lære et nyt menneske at kende, krænge hele sit liv ud, er måske ikke lige det jeg havde mest lyst til, da jeg kom i en alvorlig livskrise for nogle år siden. Alene det at jeg skulle finde en eller anden der kunne hjælpe mig, var en stor anstrengelse – men jeg gjorde det – og jeg kan kun anbefale andre også at søge hjælp hvis de kommer i en krise eller livskrise. Det var en af mine venner i Silkeborg, der anbefalede mig at kontakte isohojlandet.dk, han var sikker på at jeg kunne få den hjælp jeg lige havde brug for hos dem, og han anbefalede selv Nikolaj Fuglsang som både dygtig, kompetent, ordentlig og ikke mindst professionel.

Terapi i Søhøjlandet

Livet kan gøre ondt, og naturen healer – der er forsket i at det sanselige miljø os, har en gennemgribende påvirkning, på vores fysiske og mentale helbred. Det har isohojlandet taget til sig, og her var det muligt for mig, at få min terapi ude i Søhøjlandet med walk and talk – for mig betød det, at jeg var meget mere åben end hvis jeg havde været i et terapirum – og ja, naturen og fysiske øvelser i naturen, kan gøre underværker – for mig betød det, at jeg kunne undgå at tage medicin og alligevel få det godt – så varm anbefaling herfra til dem.

Send kommentar