Frisk renset vand fra hanen

Frisk renset vand fra hanen

Hvor er det skønt at man nu om dage kan få installeret et filter på sin vandhane – ikke at den sidder på selve vandhanen, men under vasken og i et skab – men det var også mere det at der kom friskrenset vand ud af hanen, så man var sikker på at man ikke fik forurenet vand i sit vandglas.

Nemt og rent og så smager det bare meget anderledes end det vand der bliver renset med klor. Jeg tror ikke mans elv kan installere det, jeg kan i hvert fald ikke, og fik en installatør til at installere det for mig, og det gik faktisk meget nemt.

Det jeg lagde mærke til, var at han brugte 2 tuber af et eller andet til at montere tingene fast med – og det var jo noget jeg aldrig i min vildeste drøm, ville tro at man skulle bruge til at få installeret sådan et vandfilter. Men det brugte han altså, og jeg er bare glad for at jeg har mit friske vand, og at det gik så hurtigt at få det installeret.