Det er tid til temposkift

Det er tid til temposkift

Få pulsen ned og slap af


Har du også kørt i et højt tempo i alt for længe, så er det med at sørge for at få systemet ned i gear, og det er lige årstiden til at tage en lang slapper, nu hvor det er sommerferietid. Årets bedste og længste ferie er over os, og det er en kærkommen lejlighed til at tage temperaturen på ens tilværelse, og lige få lavet et servicecheck så du er sikker på, at du befinder dig på det rette spor. Hamsterhjulet er svært at at komme helt ud af, vi er jo alle sammen mere eller mindre fanget i det, men du kan sikre dig, at den måde som du har fået skruet din tilværelse sammen på, matcher det du ønsker at få ud af livet, og så må man inden for rimelighedens grænser tage det sure med det søde. For vi kan ikke altid få det, som vi gerne vil have det, men er de store linjer på plads og sporet det rette, så er man overordnet et godt sted på livets vej