Industri vaskeri

Industri vaskeri

Hvis du er en stor virksomhed der har brug for at få vasket en masse af dine plastikvarer? Så er det højst sandsynligt fordi du har fundet ud af at du ikke behøver at smide dine plastik indkøbskurve ud og erstatte dem med nye når de bliver gamle. På den måde kan du også i langt højere grad sparer miljøet for en masse unødvendig plastikaffald og på den måde være med til at sikre at vi når i mål med paris aftalen og den grønne omstilling, som ikke bare er for regeringens skyld, men også for samfundet og jordens overlevelse. Derved kan vi også beder redder hele kloden og sammen gå ind for genbrug, hvilket vil gavne alle. Så hvis du er en stor detailhandel, så skal du kraftigt overveje at få vasket dine indkøbskurve så du kan genbruge dem fremfor at skulle bestille nye, desuden er det også lettere og billigere at få dem vasket end at skulle investere i nye hele tiden. Så kontakt et industri vaskeri og få en aftale op at stå med dem allerede i dag, så kan du igen styre din business med hård hånd og grøn samvittighed. Her skal blandt andet også lyde en anbefaling af Nordic Palletwash som er førende indenfor rengøring af plastik til genbrug, så vi kan sikre at miljøet bliver skånet mest muligt. Derfor er deres mission at stoppe unødig forbrug af plastik og øge genbruget. På den måde skaber de en klimaløsning som gavner alle, selv de store virksomheder.

industri vaskeri

Send kommentar