Produktion af podcasts

Produktion af podcasts

Har du overvejet om din virksomhed skulle få produceret nogle podcasts?

 

Podcasts er en meget kreativ strategi for din virksomhed. Podcasts er blevet ekstremt populære, og hver dag høres podcasts af ekstremt mange danskere. Grunden til at podcasts er blevet så populære er fordi det er en ekstrem god måde at dele viden omkring et emne, eller for at komme ud med et budskab. Podcasts er en god løsning til at øge ens kendskabsgrad da man skaber mere synlighed for en virksomhed ved at benytte sig af podcasts. En af grundene til at podcasts er blevet så populære, er i takt med tendensen med at folk oftest ikke har tiden til at læse en lang artikel. I stedet for hører flere og flere podcasts, da disse ikke kræver målgruppens fulde opmærksomhed, et eksempel kunne være at rigtigt mange hører podcasts når de kører bil, på den måde kan de udnytte den spildtid som der er ved at køre bil på at fornye sin viden indenfor forskellige områder. Dermed er podcasts også en ekstrem god måde at komme ud med mere dybdegående information, i form af dialoger som målgruppen lytter til.

 

Hvad koster en produktion af podcasts?

Hvis du vil have en podcast pris skal man huske på at den varierer ekstremt meget, alt efter hvor lange dine podcasts skal være, hvor mange personer der skal medvirke i dine podcasts, men selvfølgelig også hvor mange episoder dine podcasts skal udgives i. For at få en pris på din podcast produktion kan du bruge forskellige prisberegnere og indhente et god tilbud.

Send kommentar