Quiz omkring marketing

Quiz omkring marketing

Marketing er en underlig ting, især når vi nu bevæger os ind i den digitale verden, gad vide hvor mange der kender til denne form for marketing – det kunne jeg måske få afdækket ved en marketing quiz på et eller andet medie – Facebook var da et oplagt sted at lægge sådan en quiz, mange mennesker kan jo godt lide at quizze især hvis der så også er en præmie at hente. Jeg kender da mange af mine venner der deltager i alverdens quiz for at vinde noget. Jeg personligt har nu aldrig selv vundet noget, men jeg syntes jo selv det er sjovt, bare at deltage, og se hvad der kommer ud af det. Det må være min nysgerrige hjerne, der er på spil. Vi har også altid quizzet en del i min familie, det har altid været et omdrejningspunkt, hvor vi fik almen viden ind i børnene, kan varmt anbefales. Men hvordan får jeg lige sådan en marketing quiz stablet på benene, det behøver jeg jo nok hjælp til. Der må være nogen i mit netværk der kan hjælpe mig her. Jeg skal jo så også lige selv have fundet nogle rigtig gode spørgsmål til det. Hvem skal så lige være målgruppen, for lægger jeg det på Facebook, rammer den jo bredt, og det er jo egentlig de små og mellemstore virksomheder jeg vil ud til, da de er de mest interessante at få svar på. Det var så ikke lige det jeg havde regnet med, det kræver ligesom en hel del af mig.

Send kommentar