Digital marketing online

Digital marketing online

I begyndelsen anede jeg ikke at der var noget der hed digital marketing – jeg vidste at jeg kunne google og søge på forskellige ting, også når jeg søgte nogle specielle sko eller bukser – men at forbinde det med digital markedsføring, ja det vidste jeg ikke at det hed. Jeg ved godt at der kommer flere og flere annoncer alle steder, men her tænkte jeg bare at det var fordi at reklamerne snart udgår, da vi jo fælder en masse træer, for at få dem i vores postkasser – og så er det da også meget nemmere at tage sin IPad og bare søge efter det man lige står og mangler.

hvad er digital marketing

ja, det spørgsmål har jeg også ofte spurgt mig selv om – er det en slags forretning der foregår online – eller er det nogen der står og sælger mine varer et eller andet sted i æteren – helt ærligt, jeg ved det ikke, men jeg tror at det er noget med at det man vil sælge, det laver man en slags reklame for online – således at andre kan finde ens forretning på nettet via de sociale medier eller Google. Det er jo smart nok, og jeg tænker da også at det er og bliver fremtiden, og at vi om nogle år, kun har online markedsføring. Jeg tænker jo også, at de tv reklamer der er i tv – også er en form for digital markedsføring. Jeg kan huske, at det allerede foregik i USA for 50 år siden midt i diverse film.

 

Send kommentar