My Teddy nussseklude

My Teddy nussseklude

Der er ikke noget bedre, end at se at ens store børnebørn, stadig ligger og sover med deres første nusseklud. – da jeg skulle ind og finde en ny My Teddy nusseklud til mit sidst ankomne barnebarn, fandt jeg de dejligste nye forskellige søde nusseklude på deres hjemmeside myteddyoriginal.dk – der var selvfølgelig nogle af dem jeg tidligere havde købt, men der var også kommet nye modeller til – og det er rigtig godt, for så er der ingen af mine børnebørn der har den samme nusseklud. Jeg har altid købt den nusseklud, som jeg syntes passede til barnet, og den er altid blevet brugt som deres tryghed – og det har altid været en katastrofe hvis den blev glemt et eller andet sted.

Security-blankets

Nu findes My Teddy Original nusseklude, eller rettere nusse tæpper, for de er lidt større end de første jeg fik købt. Det at de er lidt tæppe agtige, er for mig bare et plus – og da de er sikkerhedstestet, kan de også anvendes til de helt nyfødte. Materialet er så dejligt blødt, og produceret af babyvenlige produkter. Jeg kan kun anbefale alle der får små nyfødte børn, at give deres barn eller barnebarn en af disse nusseklude. Det bliver deres tor følgesvend – det er en nusseklud der tages i brug, når børnene er trætte, kede af det, utrygge eller i det hele taget bare lige har brug for at lugte til den. Om man vil det eller ej, så kan selv de små babyer lugte om det er deres eller ej.

Send kommentar