Kalundborg Skov Park Have

Kalundborg Skov Park Have

Kalundborg Skov Park Have

Som du nok ved, er Kalundborg Skov Park Have kendt for at tilbyde et stort udvalg af maskiner til vidt forskellige formål. Vores teknikere og mekanikere er også dygtige og veluddannede. Det er derfor, at vi kan tilbyde autoriseret service. Det vil altså sige, at du trygt kan overlade din maskine til os. Vi sørger for, at du kan beholde din fabriksgaranti, når du servicerer dine havemaskiner hos os. Hvis du har en stor ejendom, så ejer du højst sandsynligt en rider. Når man har en rider, så slår man græsset med et smil på læben. Det er en fornøjelse at køre rundt i sin rider og have tid til at kigge på sin ejendom og de planter, der vokser på ens grund. Men hvis man vil sikre en god køreoplevelse, så er man nødt til at få serviceret rideren med jævne mellemrum. Det kan du med fordel gøre hos os til nogle skarpe priser.

Hvad inkluderer vores servicetjek?

Når din rider skal til service hos os, da sørger vi for at rengøre og vaske din rider. Det har stor betydning, fordi nogle af de problemer, der plager denne type maskiner, kan være forbundet med skidt og snavs, der hænger fast. Vi foretager også et eftersyn af styring og sikkerhedskomponenter. Vi skifter tændrørene, luftfilteret, motorolien og brændstoffilteret ud. Vi kontrollerer remme og lejetårn. Vi sliber og afbalancerer kniven på din rider og justerer klippebordet. Som du kan høre, er der ikke nogen komponenter, som vi ikke kigger igennem.

Send kommentar