Nikopouches og Velo

Nikopouches og Velo

Man skal nok lige vide at Velo er en plantebaseret hvid snus med mild nikotin, som ikke misfarver tænderne. Det var i hvert fald der jeg blev nysgerrig på hvad det var at gutterne talte om – skal du have noget Velo, blev jeg spurgt – jeg anede ikke hvad det var, og mine venner begyndte at grine, og forklarede mig at jeg kunne gå ind og læse om det på nettet, jeg skulle bare søge på Nikopouches og Velo, så ville jeg få forklaret lige præcis hvad det var for noget. Jeg fik dog allerede lidt at vide da vi stod der, og de spurgte også om jeg ikke lige ville prøve en af disse små hvide poser med Velo snus. Ja, det var da i hvert fald meget nemmere end at stå og ryge udenfor, og så lå det jo bare diskret under læben.

Velo med forskellig smag

Jeg ved ikke hvorfor jeg kom til at tænke på de her e-cigaretter, for de var jo også med smag. Selv disse e-cigaretter er ved at være yt, da man jo står og “ryger” alligevel. Men det her Velo var noget helt andet. Gutterne sagde også “Køb Velo” det er heller ikke så dyrt som cigaretterne, og de voksne kan heller ikke lugte det. Jeg købte noget med pebermynte smag, det smagte ligesom om at jeg havde tygget tyggegummi, så jeg havde en frisk smag i munden både under og efter brugen af mit Velo. Ja, nogen gange kan der komme noget godt ud af et godt grin.

Send kommentar