Kvalitets klinker til udendørs brug

Kvalitets klinker til udendørs brug

Ny terrasse, og den skulle bare se anderledes ud, end dem man ser alle steder. Jeg havde nemlig set nogle Keramik fliser som man også kunne bruge udenfor, og de gav et meget mere elegant look end de cement fliser der lå i forvejen. Disse udendørs klinker kunne også ligge ude i alt slags vejr uden at tage skade, så det behøvede ikke være en overdækket terrasse der hvor de skulle ligge. Så var der ikke så meget at rafle om, udover at finde lige den flise, som vi ville have. Vi fandt en der hed Gordes Fusain terrasse flise fra danskfliselager.dk, som passede ind i vores smag – den havde et lidt blankt udseende, og praktisk både at se på, men også at holde. Det var i en af Dansk Fliselagers showroom, vi fik inspirationen til terrassen.

Udendørs fliser / klinker

Nu kan jeg jo godt blive lidt i tvivl om det så også hedder klinker når det er til udendørs brug eller om det hedder fliser – men nu ligner de fliser vi købte sådanne klinker man kunne få til indendørs brug, så det må være klinker her. Det var en rigtig god kvalitet vi fik leveret hjem, og fra vi havde fået bestilt vores klinker til de kom hjem, gik der kun et par dage, og så var vi i gang med at lave vores terrasse. Vi oplevede en god kundeservice, med god råd og vejledning, og med en prisgaranti der gjorde at vi også fik vores klinker til markedets billigste pris.

Send kommentar