Lækker mad ud af huset

Lækker mad ud af huset

Under Corona tiden fik vi meget mad ud af huset, for det var ligesom den måde vi kunne støtte de forskellige restauranter med at overleve den vanskelige tid, og vi fik dejlig mad at hygge med. Det betød også at vi lærte en masse gode mad ud af huset steder at kende, og det vi startede med var mad ud af huset Sjælland, for vi måtte virkelig lige sætte os ind i den verden og måtte lige google hvad der fandtes på Sjælland.
Nu kan vi godt lide at spise godt og få mad udefra, så det tog os ikke lang tid at finde frem til Frimanns Gourmet mad, som var lidt ud over det sædvanlige, men det er jo også det Gourmet mad står for, så det er en af vores favoritsteder når vi står for at bestil mad ud af huset især når vi skal have gæster, for her er jeg en af dem der ikke gider at stå i køkkenet og kreere mad hele dagen, jeg bestiller menu mad ud af huset, og så kan jeg hygge mig med mine gæster.

Vi har oplevet både at få mad ud af huset som var ekstrem dejligt, og noget som ikke var – så når man står og skal have gæster, så er det med at vælge de steder hvor man ved at maden altid bare er som den skal være, og gerne lidt mere end det. Derfor er det også mange gange at det er Frimann’s Gourmet vi vælger når der skal være fest og farver, og vi vil forkæle vores gæster. Man skal altid være mindst 10 personer, og sådan er det de fleste steder – men den mundtlige omtale gør også at man hellere vil bestille mad til 10 personer selvom man kun er 8 personer, frem for det omvendte hvis maden ikke er i top.
Sidste Nytårsaften var det en 3 retters menu der kom på bordet fra Frimann’s – og den kan varmt anbefales, hvis man vil have lidt ud over de ordinære buffe anretninger. Vi har aldrig haft nogen problemer med levering, maden eller afhentning, alt har bare været som det skulle, og det er jo det man ønsker.